Sağıroğlu: Rekor bizi yatırıma boğar

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Türkiye rekoru için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyo

Sağıroğlu: Rekor bizi yatırıma boğar

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Türkiye rekoru için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Kendine Yüzde 80 gibi bir hedef koyarak çalışmalarını gece gündüz sürdüren Başkan Sağıroğlu bu sabah Namık Kemal Mahallesi’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hem kendisine hem de partisine destek çıkılmasını istedi.

Başkan Sağıroğlu burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, Yomra’ya çağ atlatacak projelerle birlikte yola çıktıklarını belirterek, “Geçmiş dönemlerde muhalefette sizlere hizmet ettim. Elimizden geldiği kadar her ne sıkıntınız varsa çözüme kavuşturmaya çalıştım. Ancak artık bizlere iktidar desteğinin şart olduğunu anladık ve bu dönemde iktidar partisinden aday olarak karşınıza çıktım. Bundan önceki süreçte sizlerin her türlü ihtiyacına cevap verdiğimi düşünüyorum.

Ancak Trabzon’un parlayan yıldızı haline gelen Yomra’yı artık mega projelerle birlikte Avrupa görünümüne sokmamız lazım. Bunun içinde ekibimle birlikte 10 mega proje hazırladık. Bizlere vereceğiniz destekle birlikte yüzde 80 gibi bir hedefimiz var. Bu hedef Türkiye rekoru demektir. Rekoru kırdığımız takdirde her türlü yatırımı buraya kolaylıkla getirebiliriz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Destek sizden hizmet bizden. Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel