Sağanak yağmura teslim oldular

 Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışın, kent merkezindeki bazı yolları kaldırım seviyesine kadar su ve molozla doldurması, araçların geçişini güçleştirdi. Özellikle Hastane Kavşağı'nda su birikintilerinden geçmeye çalışan bazı araçlar arıza yapt

Sağanak yağmura teslim oldular

 

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışın, kent merkezindeki bazı yolları kaldırım seviyesine kadar su ve molozla doldurması, araçların geçişini güçleştirdi. Özellikle Hastane Kavşağı'nda su birikintilerinden geçmeye çalışan bazı araçlar arıza yaptı. Su birikintisinin ortasında kalan bir minibüsteki yolcular, başka bir araçla alınarak kent merkezine bırakıldı.

Suyun yoldan taşması nedeniyle duraklarda bekleyen vatandaşların otobüs duraklarındaki bankların üzerine çıktığı görüldü. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki yamaçlarda bulanan iki evi de su bastı. Evlerin içi su ve balçıkla doldu, eşyalar zarar gördü.

Evini su basan Mustafa Karataş, birinci kattaki evinin içinde yamaçtan akan su ve çamurun dolduğunu belirterek, ''Suyun yüksekliği yaklaşık yarım metreye ulaştı. Komşularımın yardımıyla duvarları delerek suyu tahliye ettik. Eşyalarımız büyük zarar gördü'' dedi.

Muhammet Demirci de aniden çamurlu suyla dolan evindeki eşyaların zarar gördüğünü vurgulayarak, belediye yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini iddia etti. Belediye ekiplerinin kent merkezindeki moloz yığınlarını temizlediği, su kanallarını açık tutmaya çalıştığı görüldü. Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, son 24 saat içinde metrekareye 21 kilogram yağış düştüğünü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel