Sadri Şener ve Özak'tan Seba'ya ziyaret

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti.Ziyaret sonrası konuşan Şener, "Ziyaretine geldiğim Süleyman ağabeyimiz yarın ameliyat olacak. Bu da demek oluyor ki; y

Sadri Şener ve Özak'tan Seba'ya ziyaret

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası konuşan Şener, "Ziyaretine geldiğim Süleyman ağabeyimiz yarın ameliyat olacak. Bu da demek oluyor ki; yoğun bakımdan çıkıp ameliyat olacak duruma gelmiş. İnşallah ameliyattan sonra O'nu tekrar aramızda görür, her ay toplandığımız gibi yeniden o neşeli günlerimize kavuşuruz. Allah acil şifalar versin" diye konuştu.

Öte yandan Seba'yı bugün ziyaret edenler arasında eski bakanlardan Faruk Özak, Beşiktaşlı eski yönetici Metin Keçeli ve sanatçı Gökhan Tepe de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler