Saç tokasıyla altın avı

Piriçelebi ve Atmeydanı Mahalleleri'nde iki ayrı evde 2 adet altın bilezik, 3 altın yüzük, 1 adet altın kolye, 2 altın künye, bin 100 TL ve 8 bin TL değerinde cumhuriyet altının çalınmasının ardından harekete geçen polis ekipleri kamera kayıtları ve görgü

Saç tokasıyla altın avı

Piriçelebi ve Atmeydanı Mahalleleri'nde iki ayrı evde 2 adet altın bilezik, 3 altın yüzük, 1 adet altın kolye, 2 altın künye, bin 100 TL ve 8 bin TL değerinde cumhuriyet altının çalınmasının ardından harekete geçen polis ekipleri kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak olayın şüphelisi F. E ve F. M, isimli iki bayanı gözaltına aldı.
Şüpheli bayanlar, polise verdikleri ifadelerinde suçlarını kabul ettiği öğrenildi. Şüpheli bayanların Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde kiraladıkları evde yapılan aramada, kapı açmada kullandıkları çok sayıda saç tokası ile birlikte; çalıntı olduğu düşünülen çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Yapılan incelemede ziynet eşyalarının bir kısmı Rize'de gerçekleştirilen hırsızlıklarda çalınan eşyalar olduğu belirlendi.
F. E ve F. M. Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde alınan ifadelerinin ardından Rize Adliyesi'ne gönderildi.
Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çelik kapılarda dahil olmak üzere kilitlenmeden üzerine çekilen kapıların dışarıdan kolaylıkla açılabileceği hatırlatılarak vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler