Saakaşvili, Samsun'u ziyaret edecek

Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili, yarın Samsun’un Çarşamba ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunacak.Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ın özel davetlisi olarak Samsun’a gelecek olan Gürcistan Devlet Başkanı Mikhei

Saakaşvili, Samsun'u ziyaret edecek

Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili, yarın Samsun’un Çarşamba ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunacak.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ın özel davetlisi olarak Samsun’a gelecek olan Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili, Çarşamba’da onuruna düzenlenecek programa katılacak.

17 Eylül Salı günü saat 11.00’de Çarşamba Uluslararası Havalimanı’na inecek olan Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili ve Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti eski Başbakanı Levan Varşolomidze, kalabalık bir heyet tarafından karşılanacak.

ÇATAK KÖYÜ SAKİNLERİ, DEVLET BAŞKANINI BEKLİYOR

Yarın saat 11.00’de havaalanında karşılanacak olan Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili, daha sonra Gürcü kökenli Çarşamba TSO Başkan Ahmet Yılmaz’ın köyü olan merkeze bağlı Çatak köyünde onuruna düzenlenen programa katılacak. Gürcü asıllı köylülerin yoğunlukla yaşadığı Çatak köyü, heyecan içinde Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’yi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel