Rusya Başkonsolosu Trabzon'da

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Rusya Federasyonu Başkonsolosu Dimitry N. Talanov'u makamında kabul etti. Başkonsolos Talanov ile bir süre görüşen Vali Kızılcık, "2013 yılının iki dost ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine ve dünya barışına vesile ol

Rusya Başkonsolosu Trabzon'da

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Rusya Federasyonu Başkonsolosu Dimitry N. Talanov'u makamında kabul etti. 

Başkonsolos Talanov ile bir süre görüşen Vali Kızılcık, "2013 yılının iki dost ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine ve dünya barışına vesile olmasını diliyorum. Özellikle sizlerin de büyük gayretleriyle yeni Mohaçkale, Rusya Hazar Denizi'ne yeni bir ticaret ulaşım yolunun açılmış olması bölge ticareti anlamında fevkalade önemlidir. İnşallah bunu daha da geliştirip iki ülke arasındaki ve bölgedeki gelişmenin, refahın daha da artmasını vesile kılarız.
 
Sochi ile havayolu ulaşımının başlayacak olmasının da bölgesel işbirliği açısından fevkalade önemlidir. Bu hattı önceden biz aştık ama maalesef bir iki uçuştan sonra talep yetersizliğinden dolayı kapanmıştı. Ümit ediyorum ki bunu yeniden açtığımızda her iki tarafın da desteğiyle devam ettirir ve bölgesel ticarete, kalkınmaya katkı sağlamış oluruz. Bu gelişmelerin oluşmasında göstermiş olduğunuz gayretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
Rusya Federasyonu Başkonsolosu Dimitriy N. Talanov da, "İlişkilerimizi geliştirmek amacıyla elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Umarım sizde aynı fikirdesiniz. Sizinle çalışmayı gelecekte de ümit ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel