Rus kadınlarıyla eşini bastı

Haber61.Net - Haber Merkezi - Trabzon'da eşini Rus hayat kadını ile gören kadın sinir krizleri geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Bir süredir eşi eve gelmeyen S.K (45) eşinin otelde hayat kadını ile olduğunu duyunca otele baskın düzenledi. Otele girdiğinde i

Rus kadınlarıyla eşini bastı

Haber61.Net - Haber Merkezi - Trabzon'da eşini Rus hayat kadını ile gören kadın sinir krizleri geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Bir süredir eşi eve gelmeyen S.K (45) eşinin otelde hayat kadını ile olduğunu duyunca otele baskın düzenledi. Otele girdiğinde ise S.K, eşi F.K (44) Rus hayat kadını ile birlikte olduğunu gördü. Bu durumun üzerine eşine hakaret eden S.K, eşinin üzerine yürüyünce F.K, eşini darp etti.

Polis merkezine giden talihsiz Kadın polis ekiplerine eşinden şikayetçi olduğunu söyledi. S.K, " Eşim bir süredir eve gelmiyordu. Sonunda komşulardan öğrendim ki Otel'de Yabancı kadınlarla diye. Bende oraya gittim ve gördüm. sonra neden böyle yaptın deyince sinirlendi ve beni darp etti."diyerek şikayetçi oldu.

SK'nın ifadelerinin ardından karakola çağrılan F.K, eşinin suçlamalarını kabul etmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel