Rus Başkonsolostan Hacısalihoğlu'na ziyaret

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dimitry Talanov, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.Talanov, Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederken yaptığı konuşmada, Trabzon'un, Rusya Federasyonu'n

Rus Başkonsolostan Hacısalihoğlu'na ziyaret

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dimitry Talanov, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

Talanov, Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederken yaptığı konuşmada, Trabzon'un, Rusya Federasyonu'nun Kuzey Osetya Alanya Cumhuriyeti ve Güney Rusya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini desteklediklerini belirterek, bu kapsamda TTSO ile ortak programlar geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Hacısalihoğlu da TTSO'nun bir çok üyesinin Rusya Federasyonu ile ticari faaliyeti bulunduğunu vurgulayarak, Trabzon'un dış ticarette en büyük partnerinin Rusya Federasyonu olduğunu kaydetti.

Talanov, Hacısalihoğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra TTSO'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler