RTE'ye Başbakan Erdoğan ayarı

Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Üniversitesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyeleri doğrultusunda, “Rize Mimari Dokusuna Uygunluk Projesi” kapsamında bütün birimlerini bu dokuya uygun hale getiriyor. Eğitim Fakültesi de bu proje kapsamında yenilenerek gü

RTE'ye Başbakan Erdoğan ayarı

Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Üniversitesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyeleri doğrultusunda, “Rize Mimari Dokusuna Uygunluk Projesi” kapsamında bütün birimlerini bu dokuya uygun hale getiriyor. 

Eğitim Fakültesi de bu proje kapsamında yenilenerek güzel bir görünüme kavuşturulurken, fakültede İlköğretim Ana Bilim Dalı, Eğitim Bilimleri ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi açılmış durumda.

İlköğretim programına 1998-1999 eğitim-öğretim sezonunda öğrenci alarak başlayan Eğitim Fakültesi’nde, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında da İlköğretim Bölümü Matematik Ana Bilim Dalı açılarak eğitim-öğretime başlandı.

İkinci öğretim programları da mevcut olan Fen Bilgisi, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümlerinde öğrenciler yarının öğretmenleri olmaya hazırlanıyor. 

Eğitim Fakültesi binalarının dış cephesinin Rize Mimarisi'ne uygun hale getirilmesi, çevre düzenlemesi, açık anfi, spor salonu ve öğrenci sosyal tesisleri çalışmalarını bitirilerek hizmete sunulması, Fakültenin çehresini değiştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel