Rogge Trabzon’a gelecek!

Çek Cumhuriyetinin Liberec şehrinde 12 Şubat’ta başlayan 10. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları’na (EYOWF) katılan Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jacques Rogge Trabzon’a da gelecek. EYOWF’ın açılış resepsiyonu sırasında,  Avrupa Olimpiyat

Rogge Trabzon’a gelecek!

Çek Cumhuriyetinin Liberec şehrinde 12 Şubat’ta başlayan 10. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları’na (EYOWF) katılan Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jacques Rogge Trabzon’a da gelecek.

 

EYOWF’ın açılış resepsiyonu sırasında,  Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC) Başkanı Patric HICKEY ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır  bulunduğu ortamda, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı  Jacques Rogge’ye,  kendisi için özel olarak yaptırılan ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın imzaladığı resmi davet mektubu kit içerisinde, Bakan adına Trabzon Valisi  Dr. Recep Kızılcık, EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker ve TMOK Genel Sekreteri Neşe GÜNDOĞAN tarafından sunuldu.

 

IOC Başkanı Rogge; davete teşekkür ederek, EYOF 2011 Trabzon’a katılmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

 

Trabzon Valisi Dr. Kızılcık ise, oyunlar vesilesiyle Trabzon’u en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “23-30 Temmuz 2011’de Trabzon’da buluşalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel