Rize'yi yine sel esir aldı

Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nin yolu ulaşıma kapandı. Heyelan riski altındaki bazı evler boşaltıldı, vatandaşlar belediye hoparlörlerinden sel ve heyelan riskine karşı uyarıldı, bazı evler boşaltıldı.Rize'de etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkilerk

Rize'yi  yine sel esir aldı

Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nin yolu ulaşıma kapandı. Heyelan riski altındaki bazı evler boşaltıldı, vatandaşlar belediye hoparlörlerinden sel ve heyelan riskine karşı uyarıldı, bazı evler boşaltıldı.

Rize'de etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkilerken, bir süre önce meydana gelen sel ve heyelanda 14 kişinin hayatını kaybettiği Gündoğdu Beldesi'nin yolu ulaşıma kapandı.

Bugün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış, aralıksız devam ederken Veliköy Deresi taştı ve Gündoğdu Beldesi ile Veliköy Köyü arasındaki yol ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yolun açılması için çalışma başlatırken, Rize ve Gündoğdu belediyeleri ile karayolları ekipleri de akarsuları denize bağlayan menfezlerin açık tutulması için tedbir aldı

Gündoğdu'da heyelan riski altındaki bazı evler boşaltıldı, vatandaşlar belediye hoparlörlerinden sel ve heyelan riskine karşı uyarıldı. Şiddetli yağışların gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel