Rize'yi yağmur vurdu

 Rize'nin merkeze bağlı Muradiye beldesinin belediye başkanı Musa Süreyya Balcı, şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle, beldedeki iki ailenin evini boşalttığını bildirdi. Balcı, iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle beldede birço

Rize'yi yağmur vurdu
 Rize'nin merkeze bağlı Muradiye beldesinin belediye başkanı Musa Süreyya Balcı, şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle, beldedeki iki ailenin evini boşalttığını bildirdi.
 
Balcı, iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle beldede birçok yerde ufak çaplı toprak kayması meydana geldiğini, belediye olarak teyakkuz halinde olduklarını belirtti.
 
Beldede en çok hasarın Kömürcüler Mahallesi'nde yaşandığını ifade eden Balcı, "Aşırı yağışlar sonrasında mahallede Şehit Hasan Sokak'ta toprak kayması meydana geldi. Ahmet ve Hüseyin Avcılar'ın evinde tehlike oluştu. Şiddetli yağışların ardından yaşanan heyelan nedeniyle iki ailemiz evini boşalttı. Akrabalarının evlerine yerleşti. Can kaybının olmaması sevindirici" dedi.
 
Balcı, yağışın yarın öğleye kadar devam edeceği yönünde uyarılar yapıldığını belirterek, bu nedenle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler