Rize'ye önemli uyarı!

 Rize'de iki gün önce başlayan yağışların etkisini arttırarak yarın öğleye kadar devam edeceği belirtildi. Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yağışların Cuma saat 16:00'dan itibaren aralıklarla devam ettiği, yarın öğleye kadar kadar aralıklarla

Rize'ye önemli uyarı!

 Rize'de iki gün önce başlayan yağışların etkisini arttırarak yarın öğleye kadar devam edeceği belirtildi. 

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yağışların Cuma saat 16:00'dan itibaren aralıklarla devam ettiği, yarın öğleye kadar kadar aralıklarla kuvvetli, yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde devam edeceği ifade edildi.

Açıklamada, bugün kuvvetli yağış ile rüzgarında kuzey ve batı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesinin beklendiği vurgulanarak,  ulaşımdaki aksamalar, heyelan, sel, su baskını ve yıldırım gibi olaylara karşı yetkililerce gerekli güvenlik önlemlerinin alınması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler