Rize'ye Meksikalı gelin

Rize Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy köyünde yaşayan Ahmet Usta (25), 2 yıl önce ABD ile Meksika arasında uluslararası taşımacılık yapan bir gemide çalışmaya başladı.Bu süre içinde yaklaşık 5 ay Meksika'da kalan Usta, burada bir banka şubesinde çalışan Ma

Rize'ye Meksikalı gelin

Rize Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy köyünde yaşayan Ahmet Usta (25), 2 yıl önce ABD ile Meksika arasında uluslararası taşımacılık yapan bir gemide çalışmaya başladı.

Bu süre içinde yaklaşık 5 ay Meksika'da kalan Usta, burada bir banka şubesinde çalışan Maria Alejandra Melchor ile tanıştı.
 
Bir süre sonra evlenmeye karar veren Usta ve Melchor, Türkiye'ye geldi.
 
Çift, Pazarköy köyünde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Düğünde damat ve yakınları horon oynadı. Gelin Melchor da horonda damada eşlik etmeye çalıştı.
Ahmet Usta, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi ile Meksika'da tanıştığını belirterek, ''Türkiye'ye döndükten sonra da Maria ile telefon ve internet üzerinden görüşmeye devam ettik.
 
Arkadaşlığımız ilerledi ve daha sonra evlenmeye karar verdik'' dedi.
 
Bir süre önce Müslümanlığı seçerek, ''Aliye'' adını alan gelin ise çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
Çiftin, bundan sonra Rize'de yaşayacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler