Rize'ye 15 metrelik şehitlik

 Rize Belediyesi ve Rize Şehit Aileleri Derneği sponsorluğunda devam edilen Rize Belediyesi Şehitlik Anıtı Projesi için son çalışmalar yapılıyor. Proje hakkında Belediye Başkanlığında biraraya gelen Şehit Aileleri Dernek yöneticileri ve Heykeltıraş S. Sup

Rize'ye 15 metrelik şehitlik

 

Rize Belediyesi ve Rize Şehit Aileleri Derneği sponsorluğunda devam edilen Rize Belediyesi Şehitlik Anıtı Projesi için son çalışmalar yapılıyor.
 
Proje hakkında Belediye Başkanlığında biraraya gelen Şehit Aileleri Dernek yöneticileri ve Heykeltıraş S. Suphi Ertuğrul anıt projesi ile ilgili çalışmasını tanıttı. Şehitlik Anıtı projesini inceleyen heyet proje hakkında istişareler yaptı. Proje hakkında bilgi veren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, projenin tamamlanma noktasına geldiğini söyledi. Başkan Bakırcı, Cenab-ı Allah’ın, ”Şehitlere ölü demeyin” kelamını hatırlatarak ,”Hakikatte onlar diridirler. O yüzden biz toprağın altında yaşayanları olan bir milletiz. Bize bu vatanı bırakanlara minnet borcumuz var, hatıralarını yaşatmamız ve gelecek nesillere aktarmamız gerekiyor. Rize'ye yakışır bir anıt olacak” dedi.
 
Belediye Başkanı Bakırcı, ışıklandırma sisteminin de kurulacağı anıtın, henüz yerinin kesinleşmediğini ama sahilde bir noktada yaklaşık 15 metre boyunda yapılacağını, projenin tamamlanmasından sonra törenle açılacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel