Rize'ye 12 madalyalık başarı!

Ankara'da yapılan iller arası Judo Şampiyonasında 4 kategoride yarışan Rizeli Judocular büyük bir başarıya imza atarak Rize'ye 12 madalya ile döndü.16–17 Ekim tarihleri arasında Ankara'da yapılan iller arası Judo Şampiyonasında Rizeli Judocular büyük bir

Rize'ye 12 madalyalık başarı!

Ankara'da yapılan iller arası Judo Şampiyonasında 4 kategoride yarışan Rizeli Judocular büyük bir başarıya imza atarak Rize'ye 12 madalya ile döndü.

16–17 Ekim tarihleri arasında Ankara'da yapılan iller arası Judo Şampiyonasında Rizeli Judocular büyük bir başarıya imza atarak minikler, Yıldızlar, Gençler ve Ümitler olmak üzere 4 kategoride Rize'ye 12 madalya ile döndüler.

15 ilden 200 sporcunun katıldığı İller arası Judo şampiyonasında Minik Erkeklerde; 38 kg Kasım Erkan birinci, 55 kg Emre Uryan birinci, Yıldız Erkeklerde; 38 kg da Furkan Öztürk ikinci, 46 kg Ceyhun Kalça üçüncü, Genç Erkeklerde; +90 kg Mehmet Remzi Kasap üçüncü, 81 kg Yunus Emre Bostan üçüncü, Ümitlerde 46 kg Serdar Karadağ ikinci, 90 kg Zafer Kozil ikinci, 66 kg Burak kalça üçüncü oldu. Minik Kızlarda ise 40 kg Beyza Topçu birinci, Yıldızlarda 52 kg Eda Nur Kaya ikinci.

Ümitlerde de 57 kg Cansu Erkan İkinci oldu. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Judo Antrenörü Ramazan Öztürk yaptığı açıklamasında " 2010 yılının son faaliyetinde Minik ve yıldız olarak böyle bir sonuçla katıldığım turnuvada beklediğimizin üzerinde bir katılımın sağlanması ile 2011 yılında yapılacak olan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına iyi bir hazırlık yaptık. Takımımızın henüz kondisyon programından yeni çıkmasına rağmen müsabakada sporcularımdan beklediğim başarıyı ve performansı aldım. İleriki günlerde sonuçların daha iyi olacağına ve sporcularımın Türkiye Şampiyonalarında bu şekilde başarılı olacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel