Rize'nin yeni Ak Parti İl Başkanı

Hasan Karal'ın istifası ile boşalan Ak Parti Rize İl Başkanlığına vekaleten Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hikmet Ayar getirildi.Ak Parti’nin Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere Hikmet Ayar’ın il başkanlığında gideceğine kesin gözü ile bakılıyor

Rize'nin yeni Ak Parti İl Başkanı

Hasan Karal'ın istifası ile boşalan Ak Parti Rize İl Başkanlığına vekaleten Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hikmet Ayar getirildi.

Ak Parti’nin Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere Hikmet Ayar’ın il başkanlığında gideceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Başbakan Erdoğan ile dost olduğu bilinen Hikmet Ayar’ın daha önce başkanlığa aday olduğu yalnız Başbakan Erdoğan’ın telefon ile kendisini arayarak vazgeçmesini istediği belirtildi.  

Hikmet AYAR Kimdir?  

1957 Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Çayeli’nde tamamladı. 1981 Marmara Üniversitesi işletme mezunu.Çayeli Belediyesi hesap işleri Müdürlüğü yaptı. Memurluktan istifa ederek ayrıldı. Serbest muhasebeci mali müşavir olarak kendi bürosunu açarak çalışmaya başladı. 1989 yılında Çayeli Belediyesi Başkan Adayı oldu. 1994-1999 yılları il genel meclisi üyeliğini görevinde bulundu. 1995-1999 yıllarında Refah Partisi ve Fazilet Partisinde il teşkilat başkanı olarak görev yaptı. 2 kasım 2002 milletvekili seçimlerinde Rize Merkez ilçe SKM başkanlığını yaptı. 2007 milletvekili seçiminde aday adayı oldu. Halen Çayeli’nde serbest mali müşavirlik yapmaktadır.Evli ve 4 çocuk babasıdır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler