Rizeli'yi kar esir aldı 112 kurtardı

Rize’de kar yağışı nedeniyle evinde mahsur kalan hasta, belediye araçlarının yardımıyla eve ulaşan 112 Acil ekiplerince hastaneye kaldırıldı.Merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan 63 yaşındaki kalp ve akciğer hastası Temel Yetim, evinde rahatsızland

Rizeli'yi kar esir aldı 112 kurtardı

Rize’de kar yağışı nedeniyle evinde mahsur kalan hasta, belediye araçlarının yardımıyla eve ulaşan 112 Acil ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan 63 yaşındaki kalp ve akciğer hastası Temel Yetim, evinde rahatsızlandı. Yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle belediye ekiplerinin yardımıyla eve ulaşan 112 Acil çalışanları, Yetim'i alarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Burada tedaviye alınan Temel Yetim'in eşi Sabire Yetim, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ederek, "Allah devletimizden razı olsun. Onlar olmasaydı burada mahsur kalmıştık. 112'yi aradım ve gecikmeden yola çıktılar. Yoldan da beni sürekli aradılar ,'Sakin ol biz geliyoruz' diye. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler