Rizelinin 72 yaşında kimliği oldu

Rize’nin Kalkandere ilçesinde 72 yaşındaki Hatice Erdoğan ilk kez Nüfus Cüzdanı’na sahip oldu.Rize’nin Kalkandere İlçesi Dilsizdağı Köyü’nde 72 yıl önce dünyaya gelen ve küçük yaşta öksüz kaldığı için yakınları tarafından büyütülen Hatice Erdoğan, nüfus k

Rizelinin 72 yaşında kimliği oldu

Rize’nin Kalkandere ilçesinde 72 yaşındaki Hatice Erdoğan ilk kez Nüfus Cüzdanı’na sahip oldu.

Rize’nin Kalkandere İlçesi Dilsizdağı Köyü’nde 72 yıl önce dünyaya gelen ve küçük yaşta öksüz kaldığı için yakınları tarafından büyütülen Hatice Erdoğan, nüfus kaydı yapılmadığı için bugüne kadar kimliksiz yaşamıştı. Erdoğan’ın yakını Emine Erdoğan, Hatice Erdoğan için yardım talebi ile Kalkandere Kaymakamlığı’na başvurduğunda nüfusa kaydı olmadığı anlaşıldı. Kalkandere Kaymakamı Nedim Akmeşe’nin konuyla ilgili başlattığı inceleme üzerine konu Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na iletildi. 72 yıl sonra Hatice Erdoğan için nüfus kaydı ve nüfus cüzdanı düzenlendi. Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Kaymakamı Nedim Akmeşe, Erdoğan’ı evinde ziyaret ederek nüfus cüzdanını takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel