Rizelilerden bir çözüm daha

Karşılaştıkları sorunlara ve engellere buldukları ilginç çözümlerle dikkat çeken Rizeliler, yaşadıkları "fıkra gibi" sorunlara çözüm bulmada yine kendisini gösterdi.Rize mimarisine uygun içerisi ahşap kaplı bir mekan içerisinde otantik bir ortamda cafe -

Rizelilerden bir çözüm daha

Karşılaştıkları sorunlara ve engellere buldukları ilginç çözümlerle dikkat çeken Rizeliler, yaşadıkları "fıkra gibi" sorunlara çözüm bulmada yine kendisini gösterdi.Rize mimarisine uygun içerisi ahşap kaplı bir mekan içerisinde otantik bir ortamda cafe - restaurant oluşturmak isteyen Rizeli işletmeci zemini parke döşeyince mekanda kullandığı ahşapların azizliğine uğradı. Ahşapların girintili çıkıntılı olmasından dolayı süpürgelik sorunu yaşayan işletme sahipleri buldukları çözümle Rizelilerin her türlü sorunun üstesinden gelebileceğini birkez daha gösterdiler.

 

Rize Merkeze bağlı Kanburoğlu Sokak'ta "Kulübe Cafe - Restaurant" adlı işyerini kısa bir süre önce hizmete açan Ercan Albayrak ve Yaşar Ali Özdemir adlı işletmeciler, açtıkları cafe-restaurantta süpürgelik sorunuyla karşılaşınca çözüm olarak gemici halatını buldu.

 

İşletme ortakları Ercan Albayrak ve Yaşar Ali Özdemir yaptıkları açıklamada Rizelilerin hangi sorun olursa olsun üstesinden çok rahat gelebileceklerini birkez daha gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti: "Cafe restaurantımızın içerisinde görselliğiyle Rize mimarisinden uzaklaşmadan otantik bir ortam yaratmak için duvarları ağacın dış kabuğuyla kaplayıp zemini de laminant parke döşediğimizden kenar köşelerde girinti ve çıkıntılar oluştu. Süpürgelik monte edemeyeceğimizden bu girinti ve çıkıntıların nahoş bir görüntü vermemesi için kapatılması gerekiyordu. Bizde bu sorunu aşmak için farklı çözüm yolları aradık ve aradaki boşlukların kapanması için esnek bir cisime ihtiyacımız olduğunu düşündük. Bu amaçla sorunun gemici halatı ile giderilebileceğini ve aradaki boşlukların kapanıp farklı bir görüntü oluşturabileceğini düşünerek süpürgelikleri gemici halatından yapmaya karar verdik ve cafemizin dört bir tarafındaki süpürgelikleri gemici halatlarıyla donattık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel