Rizeli yine akla gelmeyen birşey yaptı

Rize’de Kaplıca Mahallesi Muhtar adayı Serkan Öz, aday tanıtım filminde cep telefonu ile çekilmiş ünlülerin görüntülerini kullandı.Rize’de Kaplıca Mahallesi Muhtar adayı Serkan Öz Türkiye’nin en ilginç seçim çalışmalarından bir tanesine imza attı. Öz arka

Rizeli yine akla gelmeyen birşey yaptı

Rize’de Kaplıca Mahallesi Muhtar adayı Serkan Öz, aday tanıtım filminde cep telefonu ile çekilmiş ünlülerin görüntülerini kullandı.

Rize’de Kaplıca Mahallesi Muhtar adayı Serkan Öz Türkiye’nin en ilginç seçim çalışmalarından bir tanesine imza attı. Öz arkadaşlığı bulunan ünlülerden, cep telefonu ile kendisini destekleyen kısa filmler çekmelerini istedi. Öz’ü kırmayan ünlüler cep telefonları ile Öz’ün seçim çalışmalarına destek veren açıklamalarda bulunarak Öz’e gönderdi.

Öz’ün bu ilginç çalışmasına destek veren ünlüler arasında, Coşkun Sabah’tan, Demet Akbağ’a, oyuncu Berk Oktay’dan muhteşem yüzyıl dizisinin ünlü oyuncularına, gazetecilerden futbolculara kadar onlarca ünlü yer alıyor.

Kısa filmlerde kimi Öz “Canım kardeşim Serkan”, kimi “Halkçı Serkan”, kimi de “Benim yakın arkadaşım Serkan” şeklinde hitap ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel