Rizeli Umre'de rahatsızlandı ve...

Umre ibadeti için gittiği Sudi Arabistan'dan dönerken uçakta rahatsızlanan Mehmet Çolak, Mısır'dan uçak ambulans ile önce Trabzon Havalimanı'na, ardından ambulans ile Rize'ye götürüldü. Mısır'da özel bir hastanede tedavi gören Mehmet Çolak ve beraberindek

Rizeli Umre'de rahatsızlandı ve...
Umre ibadeti için gittiği Sudi Arabistan'dan dönerken uçakta rahatsızlanan Mehmet Çolak, Mısır'dan uçak ambulans ile önce Trabzon Havalimanı'na, ardından ambulans ile Rize'ye götürüldü.
 
Mısır'da özel bir hastanede tedavi gören Mehmet Çolak ve beraberindekileri almak için dün Gaziantep'ten havalanan uçak ambulans, akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı'na geldi. Buradan ambulans ile Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Çolak, gerekli muayenesinin ardından ambulans ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Çolak'ın tedavisine Kardiyoloji Yoğun Bakım servisinde başlandı.
 
Mehmet Çolak'ın oğlu İsmail Çolak, babalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Babama kavuşmamıza vesile olan başta devletimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Babam'ın tedavisine burada bizim yanımızda devam edilecek. Şuan yoğun bakımda kontrol amaçlı tutuluyor. Hayati tehlikesinin olmadığını biliyoruz. Fakat doktorlarımız yapacakları müdahalenin ardından bizi daha detaylı bilgilendireceklerini düşünüyorum" diye konuştu.
 
Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Kuruköy köyünde yaşayan Mehmet Çolak (68), 18 Ocak'ta eşi Hatice Çolak (67) ve komşusu Muhammet Çolak'la Umre'ye gitmiş, ibadetlerini tamamlamalarının ardından da Türkiye'ye dönmek üzere 1 Şubat Pazar günü yola çıkmıştı. Çolak'ın rahatsızlanması üzerine uçak, Mısır'ın Şarm El Şeyh kentindeki Şarm El Şeyh Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel