Rizeli sporcunun büyük başarısı

Rize Gençlik Spor Kulübü sporcusu Zeki Haşimoğlu'nun, Düzce'de düzenlenen "Avcıbaşı kupası" müsabakalarında Türkiye ikincisi olduğu bildirildi. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile

Rizeli sporcunun büyük başarısı
Rize Gençlik Spor Kulübü sporcusu Zeki Haşimoğlu'nun, Düzce'de düzenlenen "Avcıbaşı kupası" müsabakalarında Türkiye ikincisi olduğu bildirildi.
 
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Düzce'de düzenlenen "Avcıbaşı kupası" müsabakalarında, Rize Gençlik Spor Kulübü sporcusu Zeki Haşimoğlu'nun Türkiye ikincisi olduğu bildirildi.
 
Açıklamada, Çelik'in şu ifadelerine yer verildi:
 
"Rize olarak sporda 42 branşta faaliyet gösteriyoruz. Bu branşlardan biri de atıcılık, Sporcumuz Zeki Haşimoğlu'nu Düzce’de yapılan Avcıbaşı Kupası'nda ilimizi en iyi şeklide temsil ettiği için kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bu yıl birçok branşta Rizeli sporcularımız Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda ilimizi başarı ile temsil etti. Spordaki başarımız artarak devam edecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel