Rizeli muhtara ilginç ceza!

Rizeli muhtar Naci Demirci, hiç gitmediği Kocaeli'de aracına aynı saatte 2 kez ceza kesildiğini söyleyerek olaya tepki gösterdi. Rize’nin Hemşin ilçesi Mutlu Mahallesi Muhtarı Naci Demirci, Kocaeli’nde aracına 2 kez aynı saatte trafik cezası kesildiğini s

Rizeli muhtara ilginç ceza!

Rizeli muhtar Naci Demirci, hiç gitmediği Kocaeli'de aracına aynı saatte 2 kez ceza kesildiğini söyleyerek olaya tepki gösterdi. Rize’nin Hemşin ilçesi Mutlu Mahallesi Muhtarı Naci Demirci, Kocaeli’nde aracına 2 kez aynı saatte trafik cezası kesildiğini söyleyerek, “Ben Kocaeli’ne hiç gitmedim. Belki, ‘aracını verdin’ diyebilirler. Bunu ispat etsinler arabanın anahtarını o kişiye bırakayım” dedi.
Arabasının Rize dışına çıkmadığını söyleyen muhtar Demirci, “Rize’nin dışına arabam çıkmamış, kendim çıkmamışım, Kocaeli’nden bana 2 tane ceza geldi. Aynı saatte birisi yanlış yere park etmekten birisi de araç sürerken telefonla konuşmaktan geldi. Ben Rize’nin dışına arabayla çıkamam zaten. Diyecekler ki ‘Sen çıkmadın ama arabanı verdin.’ O zaman ispat etsinler, arabamın anahtarlarını, o ceza yazana veririm. Ama bunu fotoğrafla ispat edecekler” şeklinde konuştu.

“CEZA YAZAN POLİSE ULAŞTIM”
Kocaeli Başiskele Trafik Denetleme’de ceza yazan polisi telefonla bulduğunu söyleyen Hemşin Mutlu Mahallesi Muhtarı Naci Demirci, “O da‘bana gönüllü trafikçi verdi’ diyor. Kardeşim sana verdi diye sormadınız mı bu nedir diye. Bana, ‘itiraz et’ diyor. İnsan mağdur oluyor ya. Parasını da koy bir kenara, Kocaeli’ne gitmeyen bir insana ceza yazılır mı? Böyle bir şey var mı? Böyle bir şey olamaz. Bu çocuk oyuncağı değil ki. Pazar’da adliyeye dilekçemi verip itiraz ettim ama bir cevap henüz gelmedi bana. Açıkçası ne yapacağımı da bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler