Rizeli Mercedes'i kümes yaptı

Yeni Mahalle'de yaşayan 75 yaşındaki Fikriye Yılmaz, sık sık arıza yapan otomobilin tamirinin çok masraflı olması münasebetiyle oğlu tarafından kendisine verildiğini belirttiği otomobili tavuk kümesi olarak kullanmaya başladı.Yoldan geçen vatandaşların il

Rizeli Mercedes'i kümes yaptı

Yeni Mahalle'de yaşayan 75 yaşındaki Fikriye Yılmaz, sık sık arıza yapan otomobilin tamirinin çok masraflı olması münasebetiyle oğlu tarafından kendisine verildiğini belirttiği otomobili tavuk kümesi olarak kullanmaya başladı.

Yoldan geçen vatandaşların ilgi odağı olan kümes otomobilde keçi de beslediğini belirten Fikriye Yılmaz, "Evin önünde atıl vaziyette duran otomobili tavuk kümesi olarak kullanmaya başladım. Oğlum otomobilin masrafının pahalı olduğunu söyleyince bu şekilde değerlendirmeye karar verdim. Memnunum. Otomobilde keçi de baktım, şimdi de tavuk kümesi olarak kullanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler