Rizeli esnaf Ultrason kazası yaşadı

  Rize’de esnaf 75 yaşındaki Mehmet Uygar, sırt ağrısı nedeniyle gittiği hastanede ultrason çektirirken vücudunda yanıklar oluştu. Hastane yetkilileri, tedaviye alınan Uygar’ın vücudunun ultrason öncesi sürülen jellere karşı alerji gösterdiği için yanıkla

Rizeli esnaf Ultrason kazası yaşadı

 

 

Rize’de esnaf 75 yaşındaki Mehmet Uygar, sırt ağrısı nedeniyle gittiği hastanede ultrason çektirirken vücudunda yanıklar oluştu. Hastane yetkilileri, tedaviye alınan Uygar’ın vücudunun ultrason öncesi sürülen jellere karşı alerji gösterdiği için yanıklar oluştuğunu söyledi.

Pazar İlçesi’nde esnaf Mehmet Uygar, sırtındaki ağrılar nedeniyle Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Ultrason çekilirken Uygar’ın karın ve sırt bölgesinde yanıklar oluştu. Uygar bunun üzerine hastanede tedavi altına alındı.

Ultrason çekildiği sırada vücudunda yanma olduğunu belirten Mehmet Uygar, "Ultrason öncesi vücuduma bazı sıvılar sürüldü. Sonra acı hissetmeye başladım. Vücuduma kaynar su dökülmüş gibi oldu, cildimde kabarıcıklar çıkmaya başladı" dedi.

Hastane yetkilileri ise Uygar’ın vücudunun ultrason öncesi sürülen jellere karşı alerji gösterdiğini, bu nedenle yanıklar oluştuğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler