Rizeli birinci'den haber yok

 Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde ardından üzerinde “Bir daha dönmemek üzere uzaklara gidiyorum” yazılı not bırakan 62 yaşındaki Ahmet Birinci’den üç gündür haber anılamıyor. Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Murat Köyü’nde ikamet eden üç ç

Rizeli birinci'den haber yok

 Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde ardından üzerinde “Bir daha dönmemek üzere uzaklara gidiyorum” yazılı not bırakan 62 yaşındaki Ahmet Birinci’den üç gündür haber anılamıyor. 
Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Murat Köyü’nde ikamet eden üç çocuk babası 62 yaşındaki Murat Birinci en son üç gün önce öğle namazında camide görüldü. Yalnız yaşayan ve namazlarını camide cemaat ile kılan Birinci, ikindi ve akşam namazlarında camiye gitmeyince, evinin bacasından da duman tütmeyince arkadaşları tarafından merak edildi. Birincinin evine giden arkadaşları masanın üzerinde “Bir daha dönmemek üzere uzaklara gidiyorum” yazılı bir not buldu. Notun başkaları tarafından bırakılmış olabileceği ihtimali üzerine Birinci’nin bulunması için Jandarma, ailesi ve komşuları tarafından arama çalışması başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel