Rizeli balıkçı ceza aldı, tehdit etti!

Rize’de seyyar balık tezgahına el konulduğu için makamında tartıştığı Belediye Zabıta Müdürü 52 yaşındaki Bayram Ali Sarı’yı bıçaklayarak ağır yaralayan Salih Boyama, 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Boyama, Zabıta Müdürü

Rizeli balıkçı ceza aldı, tehdit etti!

Rize’de seyyar balık tezgahına el konulduğu için makamında tartıştığı Belediye Zabıta Müdürü 52 yaşındaki Bayram Ali Sarı’yı bıçaklayarak ağır yaralayan Salih Boyama, 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Boyama, Zabıta Müdürü Sarı'ya, "Seni öldüremedim ama öldürmeye ant içiyorum" dedi. Boyama hakkında 'tehdit' suçlamasıyla suç duyurusu yapıldı.

Olay 13 Şubat 2013 tarihinde meydana geldi. Zabıta ekiplerince birkaç kez uyarılan son olarak da seyyar arabasına el konulan Salih Boyama, odasına gittiği Belediye Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı ile tartıştı, ardınan da belinden çıkarttığı bıçağı Sarı'ya sapladı. Sol koltuk altından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Bayram Ali Sarı, kanlar içinde koşarak binadan dışarı çıkıp kaçtı. Saldırgan ise polisin biber gazlı müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi, kargatulumba binadan çıkarılarak polis aracına konuldu.

16.5-yil-hapis-cezasi-aldi-olduremedim-ama-oldurmeye-ant-iciyorum-diye-tehdit-etti_7328_dhaphoto1.jpg

ÖLDÜREMEDİM AMA ÖLDÜRMEYA ANT İÇİYORUM

Rize Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 'adam öldürmeye tam teşebbüs' suçlamasıyla tutuklu yargılanan Salih Boyama, karar duruşmasında 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Salih Boyama, Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı’ya dönerek, "Seni öldüremedim ama öldürmeye ant içiyorum" dedi. Bunun üzerine hakkında 'tehdit' suçlamasıyla yeni bir dava açılması için suç duyuru yapılan Salih Boyama’nın daha önce de karıştığı bir suçtan dolayı da 6 yıl cezası bulunduğu ve bu cezasını da çekeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel