Rizeli alacağını böyle istedi

 "Zeynebim" türküsü ile tanınan Rizeli türkücü Şükrü Güler, iddiaya göre, eski bacanağı Hüseyin Metin'den 2008 yılında 10 bin lira borç aldı ancak parayı ödemedi. Bunun üzerine Metin, Güler'i ilginç bir yöntemle protesto ederek otomobilinin arka camına, "

Rizeli alacağını böyle istedi

 

"Zeynebim" türküsü ile tanınan Rizeli türkücü Şükrü Güler, iddiaya göre, eski bacanağı Hüseyin Metin'den 2008 yılında 10 bin lira borç aldı ancak parayı ödemedi. Bunun üzerine Metin, Güler'i ilginç bir yöntemle protesto ederek otomobilinin arka camına, "Şükrü Güler paramı ne zaman vermeyi düşünüyorsun acaba?" yazdırdı. 

 

Bir hafta boyunca aracın camında kalan yazıyı öğrenen Güler'in şikayeti üzerine trafik polisleri Hüseyin Metin'i buldu ve yazıyı kaldırmaması halinde ceza yazılarak aracının bağlanacağı bildirildi. Metin de bunun üzerine yazıyı kaldırdı.

 

Hüseyin Metin, Şükrü Güler'in kendisine borcu olduğunu ileri sürerek, "3 yıl önce altın bozarak ona para verdim. Hatta hesabına gönderdiğim dekontu saklıyorum. Kısa bir süre sonra ödeyeceğini söylemişti ancak ödemedi. En son çarem buydu, sesimi bu yolla duyar diye düşündüm. Ama beni şikayet etti. Polis uyarınca da yazıyı kaldırdım" dedi.

 

"Benim borcum yok"

 

Şükrü Güler ise eski eşinin yakınlarının kendisine komplo kurduğunu iddia ederek, kimseye borcu olmadığını söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel