Rize'den Fıkralık Olay!

 Rize’nin Pazar ve Hemşin ilçeleri ile civar köylerin iletişiminin sağlanmasına destek amacıyla, bir GSM şirketi 40 haneli Suçatı köyüne baz istasyonu kurdu.  Baz istasyonunun izinsiz yerleştirilmesine tepki gösteren ve kaldırılmasını isteyen yöre sakinle

Rize'den Fıkralık Olay!

 

Rize’nin Pazar ve Hemşin ilçeleri ile civar köylerin iletişiminin sağlanmasına destek amacıyla, bir GSM şirketi 40 haneli Suçatı köyüne baz istasyonu kurdu.

 

 

Baz istasyonunun izinsiz yerleştirilmesine tepki gösteren ve kaldırılmasını isteyen yöre sakinleri, resmi girişimlerinden sonuç alamayınca kadınlı erkekli 50 kişi, ibaz istasyonunun önce elektrik bağlantısını kesti, sonra da balta ve sopalarla zarar verdi.

 

Kablo bağlantılarıyla elektronik ve mekanik aksamında hasar oluşan baz istasyonu devre dışı kaldı. Mahalle sakinleri, “Yaşamak istiyoruz, kanser olmak istemiyoruz” diyerek istasyonun tamamen kaldırılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler