Rize'deki yangın söndürüldü

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan ve daha sonra binanın tamamını saran yangın uzun süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.Sarı Ailesi'ne ait 5 katlı apartmanda elektrik kontağından çıktığı tahmin edile

Rize'deki yangın söndürüldü

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan ve daha sonra binanın tamamını saran yangın uzun süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.

Sarı Ailesi'ne ait 5 katlı apartmanda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sabah saat 08.00 sıralarında çıkarken, saat 13.00 sıralarında tamamen söndürülerek kontrol altına alındı.

400.20120428145536.jpg

Yaklaşık 5 saatte söndürülen yangında soğutma çalışmaları da tamamlanırken, 5 katlı bina ve binanın zemininde bulunan üç dükkan tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Maddi hasarın 700 bin TL civarında olduğu tahmin ediliyor.

Yangının söndürülmesi ile trafiğe kapalı tutulan Çamlıhemşin- Ayder Karayolu yeniden araç ulaşımına açıldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler