Rize'deki soygunun sırrı çözüldü

Hamam deresinin denize döküldüğü alanda inceleme yapan polis, hırsızlık olayında kullanılabileceği düşünülen malzemeler de ele geçirdi. Yapılan ilk incelemelerde 15 kilo civarında olduğu belirtilen çalınan altın miktarının çok daha fazla olduğu ortaya çık

Rize'deki soygunun sırrı çözüldü

Hamam deresinin denize döküldüğü alanda inceleme yapan polis, hırsızlık olayında kullanılabileceği düşünülen malzemeler de ele geçirdi. Yapılan ilk incelemelerde 15 kilo civarında olduğu belirtilen çalınan altın miktarının çok daha fazla olduğu ortaya çıktı. Toplam değeri 1 milyon 900 bin lira olan, 28 kilo 22 ayar ve 8 kilo da 14 ayar altın olmak üzere 36 kilo altın çalındığı tespit edildi. Rize Kuyumcular Derneği Başkanı Abdurrahman Serdar, çalınan altınlarla ilgili Türkiye'deki 500 dolayında kuyumcunun uyarıldığını belirterek olayın üzüntü verici olduğunu söyledi. Yaşanan soygunda güvenlik zafiyeti bulunduğuna dikkat çeken Serdar, kuyumculara yönelik güvenlik tedbirlerinin daha üst düzeyde olması ve bunlarında sıkı bir denetime tabi tutulması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel