Rize'deki ölü sayısı 2 oldu

Rize'nin İyidere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi.Edinilen bilgiye göre, Yunus İlyas Kibar yönetimindeki 34 DE 1837 plakalı otomobil, İkizdere-İyidere yolu Köşklü Kavşağı’nda minibüsten inerek yolu karşı tarafına geçmeye ç

Rize'deki ölü sayısı 2 oldu

Rize'nin İyidere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, Yunus İlyas Kibar yönetimindeki 34 DE 1837 plakalı otomobil, İkizdere-İyidere yolu Köşklü Kavşağı’nda minibüsten inerek yolu karşı tarafına geçmeye çalışan Melek Tezcan (35), kızı Meslina (2) ve yanındaki yeğeni Ayşegül’e çarptı. Kazada Melek Tezcan olay yerinde hayatını kaybederken, kızı ve yeğeni ağır şekilde yaralandı. Meslina, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ayşegül ise 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızı Meslina da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayşegül'ün de hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel