Rize'deki küçükten Ata'ya mektup

Küçük Feyza’dan Ata’ya Mektup - Rize'de bir ilköğretim okulu öğrencisinin Ulu Önder Atatürk'e yazdığı mektup, ailesini duygulandırdı.Ardeşen ilçesi Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 2/B birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Feyza Özer, ''Atatürk'ün Hayatı

Rize'deki küçükten Ata'ya mektup

Küçük Feyza’dan Ata’ya Mektup

- Rize'de bir ilköğretim okulu öğrencisinin Ulu Önder Atatürk'e yazdığı mektup, ailesini duygulandırdı.

Ardeşen ilçesi Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 2/B birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Feyza Özer, ''Atatürk'ün Hayatı'' adlı etkinlik ödevinde, Atatürk'e hitaben bir mektup yazdı.

Küçük Feyza'nın mektubuna ilişkin AA Muhabirine bilgi veren babası Erkan Özer, kızının Atatürk için ''Canım Atatürk' adlı bir mektup kaleme aldığını, mektuba kendilerinin bir katkısı bulunmadığını belirterek, mektubun kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Yazdığı mektubu Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım günü eğitimini sürdürdüğü okulda arkadaşlarına ve öğretmenlerine okuyacağını belirten küçük Feyza da Atatürk’ü çok sevdiği için böyle bir mektup yazdığını anlattı.

-KÜÇÜK FEYZA'NIN MEKTUBU-

İlköğretim okulu öğrencisi Feyza Özer'in ''Canım Atatürk'' başlıklı mektubu şöyle:

''Atatürk'üm bu Cumhuriyeti, bu vatanı siz kurdunuz. Duydum ki çocukları çok seviyormuşsunuz. Ben de sizi çok seviyorum ve özlüyorum. Atatürk'üm şuan yanımda olmanı isterim bizleri sen kurtardın. Şu an size sarılıp öpmek, en güzel çiçekleri vermek isterdim. Keşke yaşasaydın. Yaşayışta görseydin bu ülkenin halini, görüp de kendinle ve Türk milletiyle gurur duysaydın, bize ne büyük bir armağan verdin Atam.

Mektubumun sonunda bize inanmanı, bize güvenmeni ve uykunda rahat olmanı diliyorum. Sizi çok ama çok seviyorum''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler