Rize'de zincirleme trafik kazası

Rize'nin Çayeli ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Rize istikametinden gelmekte olan 53 FL 032 plakalı araç, yanında seyir halinde olan 34 ZR 6153 plakalı kamyonetin Rize istikametine doğru tek

Rize'de zincirleme trafik kazası

Rize'nin Çayeli ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize istikametinden gelmekte olan 53 FL 032 plakalı araç, yanında seyir halinde olan 34 ZR 6153 plakalı kamyonetin Rize istikametine doğru tekrar U dönüşü yapmak istemesi sonucu çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç daha sonra kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca daha çarptı.

Kamyonet içerisinde bulunan Mustafa Karabulut ve Mehmet Küçük, olay yerine gelen ambulanslarla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza sonrası Karadeniz Sahil yolunda bir süre duran trafik, kazaya karışan araçların kaldırılması ve Karayolları ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel