Rize'de ''Yüz Güler Yüz'' projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ''Yüz Güler Yüz'' projesi kapsamında 50 kız öğrencinin İstanbul'a gittiği bildirildi.      Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenl

Rize'de ''Yüz Güler Yüz'' projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ''Yüz Güler Yüz'' projesi kapsamında 50 kız öğrencinin İstanbul'a gittiği bildirildi.      

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği ''Yüz Güler Yüz'' projesi sayesinde ortaöğretimde öğrenim gören 16-18 yaş aralığında 50 erkek, 50 kız öğrencinin İstanbul'un tarihi ve kültürel yerlerini ücretsiz görme imkanı bulacağı belirtildi. 
     
Proje kapsamında 8-11 Mart tarihleri arasında ilk kez uçağa binecek 50 kız öğrencinin Rize'den uğurlandığı ifade edilen açıklamada, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan'ın şu görüşlerine yer verildi: 
   
''Proje ile gençlerin farklı yerleri gezmesine imkan sağlamaktadır. Gençlerimiz büyük bir medeniyete sahip milletin çocukları olarak ecdadımızın ortaya koyduğu mücadeleyi, yapmış oldukları eserlerin bir kısmını bu gezi sırasında görme fırsatı bulacak. Sadece gezmek değil, gidilen yerleri yaşamak, tarihini solumak gerek. Dönüşünde gözlemleri paylaşmak ve değerleri yaşatmak gerek.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel