Rize'de yılın doktoru seçildi

Rize Devlet Hastanesi'nde görev yapan genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Hakan Karadağ, yılın doktoru seçildi.     Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, ''14 Mart Tıp Bayramı'' etkinlikleri kapsamında Rize'de yılın doktoru seçilen Karadağ'ı makamında kabul ederek t

Rize'de yılın doktoru seçildi

Rize Devlet Hastanesi'nde görev yapan genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Hakan Karadağ, yılın doktoru seçildi.     

Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, ''14 Mart Tıp Bayramı'' etkinlikleri kapsamında Rize'de yılın doktoru seçilen Karadağ'ı makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi. 
     
Tepe, yaptığı konuşmada, doktorun görev yaptığı süre içerisinde gece gündüz demeden, her arandığında koştuğunu, çok zor ameliyatların altından başarıyla kalktığını belirterek, ''Hasta ve yakınlarıyla tek tek, adeta kendi ailesinden biriymiş gibi yakından ilgilenmiş, Rize halkını kendine hayran bırakmıştır. Rize halkı tarafından çok sevilen ve tercih edilen bir genel cerrahi uzmanı olmuştur'' dedi. 
     
Rize'de, Dr. Karadağ gibi görevini layıkıyla yerine getiren birçok hekim olduğunu kaydeden Tepe, ''Hakan beyin nezdinde bu kıymetli insanlarımıza da teşekkürü borç biliriz. Kıymetli halkımız da ilimiz için bu denli hizmet veren değerli insanlara karşı her zaman hoşgörülü ve anlayışlı olmalıdır. Zaten bizim insanımızda bu vasıflar fazlasıyla mevcut'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel