Rize'de yavru kedi trafoda mahsur kalınca...

Rize’de bir trafoda mahsur kalan kedi yavrusu itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya ait binanın zemininden uzun süre gelen miyavlama sesleri vatandaşları harekete geçirdi. Olay yerine çağrılan Rize Beled

Rize'de yavru kedi trafoda mahsur kalınca...

Rize’de bir trafoda mahsur kalan kedi yavrusu itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.


Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya ait binanın zemininden uzun süre gelen miyavlama sesleri vatandaşları harekete geçirdi. Olay yerine çağrılan Rize Belediyesi itfaiye erleri bir süre kedi yavrusunu aradı. Önce kedinin beton zeminin içerisine sıkıştığı tahmin edildi. Zeminde açılan delikten kedinin burada olmadığı görüldü. Yapılan incelemede kedinin duvarın bitişiğinde bulunan elektrik trafosunun beton zeminine sıkıştığı anlaşıldı. İtfaiye erleri beton bölümde yavru olduğu tespit edilen kedinin çıkabileceği kadar bir delik açarak olay yerinde ayrıldılar. Çok korktuğu için uzun süre çıkmayan yavru kedi, çıktığında çevredeki esnaf tarafından süt ile beslendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler