Rize'de yağmur etkili oldu

Rize’de bugün etkili olan şiddetli sağanak yağış, geçtiğimiz aylarda 14 kişinin hayatını kaybettiği Gündoğdu Beldesi’nde maddi hasara yol açtı. Veliköy Deresi’nin taşması sonucu Veliköy Yolu araç ulaşımına kapandı. Karayolları ekipleri tarafından yolun aç

Rize'de yağmur etkili oldu

Rize’de bugün etkili olan şiddetli sağanak yağış, geçtiğimiz aylarda 14 kişinin hayatını kaybettiği Gündoğdu Beldesi’nde maddi hasara yol açtı.
 

Veliköy Deresi’nin taşması sonucu Veliköy Yolu araç ulaşımına kapandı. Karayolları ekipleri tarafından yolun açılması için çalışma başlatıldı.
 

Öte yandan Rize Belediyesi, Gündoğdu Belediyesi ve Karayolları ekipleri tarafından taşkın ve heyelan riskine karşı menfezlerde tedbir alındı. Heyelan riski altındaki evler boşaltılırken, belediye hoparlörlerinden vatandaşlar sel ve taşkın riskine karşı uyarıldı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada şiddetli yağışların gece yarısına kadar süreceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel