Rize'de tüm mahallelere su verilecek

İki yıldır belediye sınırları içindeki tüm mahallelere su götürmek için hummalı bir çalışma yapan Güneysu Belediyesi bu hedefine birkaç ay içinde ulaşmayı hedefliyor.Belediye sınırlarında bulunan tüm evlere su şebekesini ulaştırmak için önemli yatırım yap

Rize'de tüm mahallelere su verilecek

İki yıldır belediye sınırları içindeki tüm mahallelere su götürmek için hummalı bir çalışma yapan Güneysu Belediyesi bu hedefine birkaç ay içinde ulaşmayı hedefliyor.

Belediye sınırlarında bulunan tüm evlere su şebekesini ulaştırmak için önemli yatırım yaptıklarını ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, "Belediyemiz su abone ağının tüm mahallelerimize ulaştırılması ile ilgili şebeke yapım çalışmalarında tamamlanma aşamasına geldik. 2013 yılı ilk yarısında su alamayan mahallelerimize su vermeye başlayacağız. Genişleyen abone ağımız ve yerleşim alanlarının dağınık olması nedeni ile su hizmetlerinin daha etkin gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla akıllı su sayacı uygulamasına da geçtik.
 
Bu uygulama ile mevcut abonelerimizin sayaç dönüşümündeki Mali külfetini gidermek amacıyla yeni aboneliklerde veya sayaç dönüşümü yapan mevcut mesken tipi abonelerimize 50 metre küp su ücretsiz olarak vereceğiz. Devamında da suyun su fiyatını da yüzde 20 indirimli olarak abonelerimize sunulması yönünde belediye meclisimizde karar aldık. Bu uygulamamız 2013'ün Ağustos'un sonuna kadar devam edecek" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel