Rize'de toplu yıkım çalışmaları tamamlandı

Rize'de kentsel dönüşüm projesinin toplu yıkım çalışmaları hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada, Rize'nin önemli yatırımlarından olan kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirildiğini belirtti. Kısa

Rize'de toplu yıkım çalışmaları tamamlandı

Rize'de kentsel dönüşüm projesinin toplu yıkım çalışmaları hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada, Rize'nin önemli yatırımlarından olan kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirildiğini belirtti.
 
Kısa sürede sorunsuz bir şekilde tahliyesini gerçekleştirdikleri evlerin yıkımına başlayacaklarını ifade eden Bakırcı, "6 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'de Yeniköy Mahallesi kentsel dönüşüm alanında yapacağımız toplu yıkım törenimize Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan da canlı yayınla katılacak. Rize'miz için önemli olan bir projenin hayata geçirileceği bu anlamlı günde tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel