Rize'de taş ocağında göçük

Heyelan olan alanda bir gün önce şantiyenin taşındığı ve muhtemel bir faciadan dönüldüğü bildirildi.Rize’nin Çayeli ilçesinde taş ocağında aşırı yağmur nedeniyle yaşanan heyelanda 1 iş makinesi göçük altında kaldı.Rize’nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesinde

Rize'de taş ocağında göçük

Heyelan olan alanda bir gün önce şantiyenin taşındığı ve muhtemel bir faciadan dönüldüğü bildirildi.

Rize’nin Çayeli ilçesinde taş ocağında aşırı yağmur nedeniyle yaşanan heyelanda 1 iş makinesi göçük altında kaldı.

Rize’nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesinde bulunan bir taş ocağında aşırı yağışlar nedeniyle göçük yaşanırken özel firmaya ait bir iş makinesi kayaların altında kaldı. Olayda can kaybı yaşanmazken göçük yaşanan alandan, ilgili firmanın ruhsat tarihi dolduğu için bir gün önce şantiyesini taşıdığı ve muhtemel bir faciadan dönüldüğü ifade edildi.

Bu arada taş ocağında yaşanan göçük olayı çevredeki işçiler tarafından görüntülendi. Olayı cep telefonuyla görüntüleyen iş makinesi operatörünün, dehşet içerisinde “Dün kopsaydı biz bunun altında kalmıştık” şeklindeki sözleri olayın vahametini ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler