Rize'de şüpheli cisim paniği!

Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ekibinin incelemesi sonrasında şamandıra olabileceği belirtilen cisim, meraklı balıkçılarca parçalandıktan sonra hurdalığa atıldı.Gündoğdu Beldesi'nde avlanmaya çıkan küçük balıkçılar, yaklaşık 50 metre açıkta deniz yüzeyinde

Rize'de şüpheli cisim paniği!

Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ekibinin incelemesi sonrasında şamandıra olabileceği belirtilen cisim, meraklı balıkçılarca parçalandıktan sonra hurdalığa atıldı.

Gündoğdu Beldesi'nde avlanmaya çıkan küçük balıkçılar, yaklaşık 50 metre açıkta deniz yüzeyinde bir cisim olduğunu fark etti. Balıkçılar, halat bağlayarak kıyıya çektikleri boru tipinde ve üzerinde elektronik ve mekanik parçalar bulunan metal cismin mayın olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen Rize Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanı ekipler, çevre güvenliğini aldıktan sonra üzeri yosunla kaplı cismi inceledi. Uzmanlar, uzun süren incelemenin ardından cismin mayın değil şamandıra olabileceğini söyledi.

CİSMİ PARÇALADILAR
Polisin mayın olmadığını söylemesinin ardından balıkçıların levye ve çekiç yardımıyla parçaladığı metal cisim hurdalığa atıldı. Cismin mayın olabileceği şüphesiyle polise haber verdiklerini anlatan balıkçılar, "Boru tipinde esrarengiz bir şey. Bugüne kadar benzerini görmedik. Mayına benziyordu. Üzerinde ilginç ibareler de var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler