Rize'de su ile kendini yakmaya çalıştı!

Rize’de emlak şirketinden satın aldığı evin bir başkasına daha satılması nedeniyle mağdur olduğunu öne süren 42 yaşındaki İbrahim Demirci, benzin dolu olduğunu söylediği büyük pet şişe ile kendini yakacağını söyleyerek sorunun çözülmesini istedi. Polisin

Rize'de su ile kendini yakmaya çalıştı!

Rize’de emlak şirketinden satın aldığı evin bir başkasına daha satılması nedeniyle mağdur olduğunu öne süren 42 yaşındaki İbrahim Demirci, benzin dolu olduğunu söylediği büyük pet şişe ile kendini yakacağını söyleyerek sorunun çözülmesini istedi. Polisin ikna çabasıyla eylemden vazgeçen Demirci’nin elindeki bidonda benzin değil su olduğu ortaya çıktı.

Saat 16.00 sıralarında bir elinde büyük boy pet şişe, diğerinde de çakmakla Cumhuriyet Meydanı'na gelen İbrahim Demirci, bir süre önce emlak şirketinden satın adlığı evin bir başkasına daha satıldığını öne sürdü, sorunun çözülmemesi halinde benzinle kendini yakacağını söyledi. Şişedeki sıvıyı zaman zaman üzerine döken ve satın aldığı eve girememekten yakınan Demirci, emlak şirketi yetkililerinden de bir cevap alamadığını belirterek sorunun çözülmesi için yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede toplanan vatandaşların şaşkın bakışları altında İbrahim Demirci’yi ikna etmeye çalıştı. Sorununun çözülmesi için yardımcı olacaklarını söyleyen polislerin ikna ettiği Demirci, bidonu ve çakmağı bıraktı ve karakola götürüldü. Yapılan inceleme sonucu Demirci’nin elindeki bidonda benzin değil su olduğu anlaşıldı.

rizede-su-dolu-pet-siseyle-kendini-yakma-eylemi_2257_dhapt5.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler