Rize'de servis sürücüsü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Hamdullah Reis'e, Portakallık Mahallesi'ndeki evinin önünde servis minibüsünden indiği sırada çarparak ölümüne neden olan servis sürücüsü Hayriye Uçak, Emniyet Müdürlüğü

Rize'de servis sürücüsü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Hamdullah Reis'e, Portakallık Mahallesi'ndeki evinin önünde servis minibüsünden indiği sırada çarparak ölümüne neden olan servis sürücüsü Hayriye Uçak, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Uçak, çıkarıldığı mahkemece ''taksirle ölüme neden olmak'' suçundan tutuklandı.

 

Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Hamdullah Reis, Hayriye Uçak'ın kullandığı okul servisinden Portakallık Mahallesi'ndeki evinin önünde indikten sonra minibüsün önünden geçtiği sırada bir şey almak için yere eğilmiş, bu sırada hareket eden minibüsün altında kalarak ağır yaralanmıştı. Hayriye Uçak tarafından Rize 82 Yıl Devlet Hastanesine götürülen küçük çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel