Rize'de Savcı Kiraz için cenaze namazı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın 6. katındaki odasında rehin alınarak şehit edilmesinin ardından, Rize’de gıyabi cenaze namazı kılındı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, bir dizi ziy

Rize'de Savcı Kiraz için cenaze namazı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın 6. katındaki odasında rehin alınarak şehit edilmesinin ardından, Rize’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaretler için geldiği baba ocağı Rize'de, şehit savcı için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.
Gıyabi cenaze namazına; Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan Rize İl Müftüsü Mustafa Doğan, Savcı Kiraz'a sıkılan kurşunun Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne sıkılmak istendiğini dile getirerek, "Orada sıkılan kurşun Mehmet Selim Kiraz kardeşimize sıkılan bir kurşun değildir, bizim birliğimize, dirliğimize, huzurumuza, millet bütünlüğümüze sıkılmış bir kurşundur. Ağız tadımızı bozmaya yönelik bir saldırıdır. Şimdi burada lanetlediğimiz olayın arkasında olanları da aynı şekilde lanetliyoruz" dedi.

Öte yandan gıyabi cenaze namazı sonrası bazı vatandaşların Bilal Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler