Rize'de şaşırtan evlilik teklifi!

Rize'de düzenlenen Mustafa Ceceli konseri öncesi Mardinli 23 yaşındaki Bekir Deniz, sözlüsü olan Rizeli 25 yaşındaki Emine Uyumaz'a sahnede evlilik teklifinde bulundu. İzlemek için geldiği konserde büyük sürpriz yaşayan ve teklif üzerine alkışlar arasında

Rize'de şaşırtan evlilik teklifi!

Rize'de düzenlenen Mustafa Ceceli konseri öncesi Mardinli 23 yaşındaki Bekir Deniz, sözlüsü olan Rizeli 25 yaşındaki Emine Uyumaz'a sahnede evlilik teklifinde bulundu. İzlemek için geldiği konserde büyük sürpriz yaşayan ve teklif üzerine alkışlar arasında sahneye çıkan Emine Uyumaz, gözyaşları içinde 'Evet' cevabı verdi.

20140113aw000691_02.jpg

Yaklaşık 3 yıl önce, Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde eğitim görürken tanışan Bekir Deniz ile Emine Uyumaz, 5 ay önce ailelerin onayı ile sözlendi. Sözlüsüne unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulunmak isteyen Bekir Deniz, Mustafa Ceceli'nin Rize'de konser vereceğini ve sözlüsünün de konsere gideceğini öğrendi. Bunun üzerine organizatör Hakan Güven ile irtibata geçen ve sahnede evlilik teklifi için izin alan Bekir Deniz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonu'nda yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser öncesi karartılan sahneye şiir okuyarak çıktı. Bu sırada arka panoda da, 'Benimle evlenir misin', altında da, 'Bekir ve Emine' yazıları belirdi. Işıklar açıldığında şiiri tekrar okuyan Bekir Deniz, sahneden tribünde oturan sözlüsüne, "Eminem, benimle evlenir misin?" diye sordu. Bunun üzerine alkış ve tezahüratlar eşliğinde sahneye gelen Emine Uyumaz, önünde diz çöken Bekir Deniz'in tekrarladığı evlilik teklifini, gözyaşları arasında 'Evet' diyerek kabul etti.

'ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR UNUTMAYACAĞIM'

5 aydır sözlüsüne nasıl evlilik teklifinde bulunacağını düşündüğünü ifade eden Bekir Deniz, "Emine, Mustafa Ceceli konserine gideceğinden bahsetmişti. Bende konser organizasyon firması yetkililerine ulaşarak izin aldım. Mardin'den geldim, konser öncesinde de sahnede evlilik teklifinde bulundum" dedi. Sahnede evlilik teklifinin büyük sürpriz olduğunu anlatan Emine Uyumaz ise "Arkadaşlarımla konsere gelmiştim. Hiçbir şeyden haberim yoktu. Şiir okuyarak sahneye çıktığında sesini benzettim ama böyle bir şeye ihtimal vermedim. Sahnede görünce titremeye başladım. Çok heyecanlandım. Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım" diyerek duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler