Rize'de şaka gibi pankartı !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’ye yaptığı ziyaret nedeniyle AKP teşkilatlarınca kentin dört bir yanı afişlerle süslendi. Engelli asansörü olmayan üst geçide 'Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır. Engellilere verdiğiniz destek için t

Rize'de şaka gibi pankartı !
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’ye yaptığı ziyaret nedeniyle AKP teşkilatlarınca kentin dört bir yanı afişlerle süslendi. Engelli asansörü olmayan üst geçide 'Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır. Engellilere verdiğiniz destek için teşekkürler Başbakanım' yazılı afiş asılması yurttaşların tepkisini çekti.
 
AKP İl Başkanlığı da Çaykur Genel Müdürlüğü önünde bulunan üst geçide üzerinde Başbakan Erdoğan’ın resmi olan, “Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır. Engellilere verdiğiniz destek için teşekkürler Başbakanım” yazılı bir afiş astı. Ancak bu afişin asıldığı üst geçitte engelli asansörü bile olmaması dikkatlerden kaçmadı. Yurttaşlar, “Bu nasıl iştir? Hem ‘engelliye saygı, insanlığa saygıdır’ deniliyor, hem de söz konusu pankartın asıldığı üst geçitte engelliler için herhangi bir engelli geçişi veya asansör bulunmuyor. Bunun için mi Başbakan’a teşekkür ediliyor?” diyerek tepkilerini dile getirdi. Bu üst geçidin hemen yakınında Rize Engelliler Derneği tarafından kullanılan konteynırın da Rize Belediyesi tarafından boşaltıldığı ortaya çıktı. Rize’de AKP’li belediyeler kaldırımlarda engellilere yönelik düzenlemeler yapmazken, kamu kurum ve kuruluşlarında ise engelli girişleri bile bulunmuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel