Rize'de ramazan denetimleri sürüyor

Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, Ramazan Bayramı öncesi gıda ürünlerine yönelik denetimlerin artırıldığını bildirdi. Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, sokak ve meydanlarda güvenlik ve sağlık ihtiyaçlarının artmasıyla Rize Belediyesi Zabıta Mü

Rize'de ramazan denetimleri sürüyor
Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, Ramazan Bayramı öncesi gıda ürünlerine yönelik denetimlerin artırıldığını bildirdi.
 
Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, sokak ve meydanlarda güvenlik ve sağlık ihtiyaçlarının artmasıyla Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak çalışmalarını artırdıklarını belirtti.
 
Sarı, şunları kaydetti:
 
"Pastane gibi bayram süresince halkımızın daha çok rağbet ettiği iş yerleri de denetlenerek bu çalışmalarımızın önemli bir parçası olmuştur. Ayrıca sokak ve caddelerde işgaliye ve seyyar satıcılara yönelik işlemlerimiz bayram süresince de devam edecektir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması konusunda şikayet ve desteklerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel