Rize'de otomobil ile motosiklet çarpışınca...

İlçenin Hürriyet Mahallesi fabrika mevkisinde, Denizhan Kutluata (24) yönetimindeki 53 EE 524 plakalı otomobil ile Gültekin Sancaktutan'ın (20) kullandığı trafikte kaydı bulunmayan motosiklet çarpıştı.Kazada motosiklet sürücüsü Sancaktutan ve motosiklette

Rize'de otomobil ile motosiklet çarpışınca...

İlçenin Hürriyet Mahallesi fabrika mevkisinde, Denizhan Kutluata (24) yönetimindeki 53 EE 524 plakalı otomobil ile Gültekin Sancaktutan'ın (20) kullandığı trafikte kaydı bulunmayan motosiklet çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Sancaktutan ve motosiklette bulunan Davut Sancaktutar (23) ile otomobil sürücüsü Denizhan Kutluata yaralandı.

Gültekin ve Davut Sancaktutan, Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı, Kutluata ise Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler